maandag 10 juni 2013

DRUK WEEKEND...

Afgelopen vrijdagmiddag heb ik met de drie DD's mini quiltjes zitten maken. Het was een proef voor het kinderfeestje van DD3. Kun je kinderen van rond de 10 in een middag tijd een zelf ontworpen quiltje laten maken?


Het ontwerp had even wat voeten in aarde (mam, ik weet niet wat ik moet maken...), maar daarna gingen ze vol enthousiasme verder.


En dit zijn dan de uiteindelijke resultaten:

DD1

DD2

DD3

's Avonds met z'n allen naar "Night at the Zoo" in Blijdorp, op uitnodiging van het Sophia Kinderziekenhuis.


Op zaterdag was het kinderfeestje van DD2; niks creatiefs, maar spelletjes doen in het bos. Gelukkig geen botbreuken, alleen wat schaafwonden. En 8 vieze kinderen, waarvan ik er maar 2 in bad hoefde te doen!

En zondag zijn DH en ik naar de kunstmarkt in Alphen-Chaam geweest, waar ik een kraam gehuurd had. Het was er heel gezellig, met live muziek, maar niet echt druk. Toch had mijn kraam veel belangstelling en velen toonden interesse in mijn "live quilten". Helaas had ik mijn fototoestel thuis laten liggen en met mijn telefoon kan ik (logischerwijs!) alleen bellen... dus geen foto's.

En nu ben ik blij dat het weer maandag is...

1 opmerking:

Hannie de Beer zei

Een origineel idee voor een kinderfeestje! Met professionele ontwerpen,van de dochters. En een bijzonder dagje in Blijdorp.