donderdag 5 april 2012

TOPMODEL METAMORFOSE WENSDAG

Gisteren was het dan zover: voor de jongste dochter is een wensdag georganiseerd door de stichting Make-A-Wish Nederland. Zij wilde graag fotomodel worden en dat is aardig gelukt, lijkt mij!


Eerst werd ze samen met haar tweelingzusje op school opgehaald met een grote limousine.


Na uitgezwaaid te zijn door de hele school, werden ze samen met hun grote zus door chauffeur Ruud naar TIGI Haircare gereden, waar de kapsels en de make-up van alle drie modellen werd gedaan.

Toen moest er natuurlijk ook een leuk kledingsetje en schoenen uitgezocht worden. Styliste Michelle van Geddes & Gillmore was daarbij hun steun en toeverlaat met veel handige combinatietips.
Om het geheel af te maken lag er nog een hele brillencollectie klaar van Eyes+More; de keuze was reuze maar toch snel gemaakt!


En toen ze alle drie helemaal op en top waren, stond fotograaf Hennie Raaymakers klaar voor een professionele fotoshoot. Tijd en zin om om te kleden was er niet; de uitgezochte kleding mochten de modellen houden! Het montuur van de bril moest wel mee terug met de opticien, omdat daar nog glazen met de juiste sterkte ingezet moeten worden.


Uitgeput van deze geweldige dag ging het hele gezelschap weer in de limo op weg naar een hapje en een drankje bij Van der Valkhotel Gilze-Rijen, waar eerst nog een ritje met paard en wagen werd gemaakt met een medewerker van het hotel door landgoed Klein Zwitserland.


Tijdens de overheerlijke maaltijd met veel salade (tja, het blijven natuurlijk wel topmodellen!) kwam het bericht dat het beste model gekozen was voor de cover van de nieuwe Nederlandse VOGUE!

Mijn dank gaat vooral uit naar Manja, Mariëlle en Agnes van de stichting voor de organisatie van deze superdag en naar alle anderen die veelal belangeloos hieraan hebben meegewerkt.

9 opmerkingen:

Nienke zei

Wat een geweldig verhaal. Je knappe dochters hadden natuurlijk maar weinig nodig om nog mooier te worden, maar wat zullen zij (en jij) er van genoten hebben!

marjolijn zei

Wat een geweldige ervaring lijkt me dit, en niet alleen voor je dochters. Jij nu ook vast een heel trotse moeder!
gr. Marjolijn

ina zei

wat een mooi bericht. Duidelijk een geniet-dag!

Hannie zei

Een bijzondere dag en geweldige ervaring voor je dochters.Echte beauty's zijn het, daar was niet veel makeup meer voor nodig! Dit was genieten, ook voor jullie als trotse ouders! Fijn toch,dat zoiets mogelijk is!

ann vanherle zei

Toch heerlijk dat er zulke organisaties bestaan. De cover is top met zo een mooi model.

feltfree på Åsly zei

Wat een prachtig verhaal. Mooie cover geworden

christina zei

Ze straalt er over! Wat moet dat een topdag voor haar geweest zijn.

Corinne zei

Wat is dit byzonder, je zal wel reuze trots op je dochters zijn. Fijn dat je dit met ons wilde delen.

Marrie-jette zei

Heel mooi voor je dochters natuurlijk maar ik las met schrik je verhaal!