zondag 11 december 2011

DRUKKE ZONDAG

Er zijn nog een aantal projecten die voor het eind van het jaar klaar moeten zijn. Dus vandaag was een drukke dag.

Eerst een proef gedaan met het verven van brandvertragende (speciaal voor de verzekering!) katoenen molton. Die wil ik gaan gebruiken voor mijn Haamstede-ontwerp en voor een volgende Album Amicorum.


Daarna de voeringstof voor mijn nieuwe tas bedrukt met Thermofax screens. Hoort nog bij het Print & Piece project van Ineke Berlyn. De stof lijkt beige op de foto, maar is in werkelijkheid kanariegeel.


En toen ik toch bezig was met screenprinting, heb ik ook nog organza geprint. Nodig voor de volgende AA. Eerst koperkleur en daarna zwart door het schermpje gesqueegeed (nieuw werkwoord!).


En als laatste nog even gewerkt aan mijn tegeltjesquilts. Nou ja, even... Bij het uitsnijden van de geprinte tekst vergat ik de naadtoeslag erbij te rekenen, zodat ik weer opnieuw moest printen. GRRR.
Twee quilttops staan nu in elkaar en liggen op de tussenvulling. Morgen is de derde aan de beurt en dan kan ik gaan quilten. De tijd begint te dringen; deadline is 31 december...

3 opmerkingen:

marjolijn zei

Joh, jij bent hard aan het werk.En wat is die ammoniet toch mooi! Ik heb hem ook gekocht.
Succes met alles.
gr. Marjolijn

Hannie zei

Interessant die brandvertragende molton, en wat verft hij prachtig! Je zeefdrukken mogen er ook zijn. Vooral die op organza is super!
Succes met de deadline!

Christina Fokkema zei

je gaat nog even als een speer. Vreslijke he die deadlines.